LOPD

LOPD

Protecció de Dades, Pàgines Web, Xarxes Socials, Noms de domini, Assessorament Jurídic i desenvolupament d’estratègies.

 • PROTECCIÓ DE DADES: assessorament i estratègies per al compliment de la LOPD; implantacions; auditories de LOPD legal / tecnològica; defensa davant de procediments sancionadors de l’AGPD.
 • PÀGINES WEB: legalització de pàgines web, preparació de termes i condicions, així com condicions de contractació via electrònica; assessorament per al compliment de LSSICE; Auditories web.
 • XARXES SOCIALS: anàlisi d’estat legal i auditoria de comptes en xarxes socials, transferències, accions contra infraccions de marca i suplantació en xarxes socials.
 • NOMS DE DOMINI: assessorament i desenvolupament d’estratègies pel que fa a noms de domini; registre, control, gestió de noms de domini; transferències; negociacions i mediació extrajudicial per a la resolució de controvèrsies; procediments administratius i judicials per a la recuperació de dominis de l’OMPI.
 • ASSESSORAMENT JURÍDIC: negociació i preparació de contractes, procediments judicials nacionals i internacionals; auditoria jurídic/tecnològica; due diligence.
 • DESENVOLUPAMENT D’ESTRATÈGIES: per a la protecció dels drets tecnològics de l’empresa, així com la legalització i protecció de la presència online.
Vols més informació?

  El teu nom (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  Assumpte

  El teu missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat. Accepto rebre informació comercial, publicitària i notícies de BELLAVISTA via correu electrònic o mitjà equivalent.

  Privacitat