Propietat intel·lectual

Propietat intel·lectual

Marques, Dissenys i Patents, Drets d’Autor i protecció d’obres, legalització i protecció d’Apps, Assessorament Jurídic i desenvolupament d’estratègies.

 • MARQUES, DISSENYS I PATENTS: gestió de cartera de marques, dissenys i patents en l’àmbit nacional i internacional; vigilància de drets; preparació, presentació i tramitació de sol·licituds; manteniment de drets; transferències; informes de viabilitat; oposicions; escrits de defensa i contestació a objeccions oficials; negociacions.
 • DRETS D’AUTOR I PROTECCIÓ D’OBRES: Assessorament, preparació i presentació de dipòsits davant RPI; drets d’imatge, drets d’autor, representacions artístiques, edició, etc.; negociacions amb entitats de gestió; legalització i obtenció d’ISBN; protecció i registre de programes d’ordinador i bases de dades.
 • APPS: assessorament i estratègies per a la protecció d’aplicacions informàtiques (apps); legalització; negociacions i preparació de contractes amb desenvolupadors.
 • ASSESSORAMENT JURÍDIC: negociació i preparació de contractes, procediments judicials nacionals i internacionals; valoracions; auditories IP&IT (due diligence).
 • DESENVOLUPAMENT D’ESTRATÈGIES: per a la protecció dels drets de propietat industrial i intel·lectual.
Vols més informació?

  El teu nom (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  Assumpte

  El teu missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat. Accepto rebre informació comercial, publicitària i notícies de BELLAVISTA via correu electrònic o mitjà equivalent.

  Privacitat